Select Page

Bug with template

Home Forums Support Bug with template

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    Hello, everyone,
    I have a problem with the product template.

    Normally, the expected result is the one:
    https://www.dropbox.com/sh/b0devx18bg22r4x/AACGFSLy7LlCzUtZDinY6lo0a?dl=0

    But once online, it gives this:
    https://www.dropbox.com/s/cg1b01md97elyxx/2.jpg?dl=0

    We do not see the background image (wooden background), but there is a white background.

    What can I do about it?

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    Can you send me a link so I can check the CSS?

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    Camion 100% BOIS

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    Some elements do not work, such as “.PP Sharing – Product Page”. Any ideas ?

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    The reason why it is white is because you have a section there and the background color is white.

    Please email @diviengine.com">support@diviengine.com for further help as it is easier this way than using the forum for specific help on your site

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    Yeah I know. I can’t delete it. I tried “background:transparent !important;” & “background-color:transparent !important;” but it still doesn’t work !
    I will send an email to the support ! Thanks

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    Problem solved. Thanks to Peter Wilkinson for helping me.

    Solution, add custom css :
    #main-content {
    background-color: transparent !important;
    }

    Thanks !

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.