Select Page

Mega Menu generate many error js

Home Forums Support Mega Menu generate many error js

Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    Hi
    I have a big problem with the mega menu.
    I use DIVI and I do not understand why when I use the visual builder, the “mega menu” module of divi engine, generates errors in the chain.
    Here is what I find in loop “Uncaught TypeError: Cannot read property ‘left’ of undefined”.
    Because of this my Divi visual builder (elegant theme) works practically more! It’s a catastrophe….
    I managed to reach 120,000 js errors OMG..
    Please, could you help me ?

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    I have seen this – it is because there is no header and Mega Menu is looking for the header. I am working on a fix for the next update.

    This only happens with the Visual Builder correct?

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    I could not really tell you why, from what I see, the problem comes from the javascript code of the “check_fixed” function. The errors do not appear on the front, only on the back. But the trouble is that it becomes almost impossible to edit pages now …

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    Just released a fix – please update to 1.0.8.2 – let me know if this fixes it?

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    AWESOME ! I contacted the support and they solved the problem very quickly by releasing an update. I hope I will not encounter any problems in the future, thank you

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    This bug still. There are no more errors, but the pages lag enormously. The more time passes, the more it becomes impossible to change anything from DIVI page.
    You have a serious problem with this menu module. Sorry. Keep me informed please, thank you.

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    Thanks – I see you have emailed support and we have are working with you to sort this – not sure why you need to post it here too as it makes it easier to communicate in one place.

    The issue is that we do not get this on our dev site so it is hard to work out the problem.

    Please get back to our email requesting some information

    Helpful
    Up
    0
    Down
    Not Helpful

    This has been resolved on the latest update

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.